Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

FGH Bank

 

FGH Bank is al sinds 1890 dé bank voor de financiering van commercieel vastgoed. Binnen ons specialisme bestrijken wij het volledige spectrum. Zo is FGH Bank met vastgoedfinanciering actief in de kantoren-, winkel-, bedrijfsruimten- en vastgoedbeleggingsmarkt. En bieden we elke vorm van vastgoedfinanciering; van grond- en bouwfinanciering tot operational lease, balansfinanciering of structured finance.
 

Regiokantoren

 

Onze kracht ligt in lokaal gerichte kennis en vaardigheden. De regiokantoren van FGH Bank vormen in Nederland een landelijk netwerk. Met een sterke verankering in de eigen, specifieke economische regio.
  

Maatwerk

FGH Bank beschikt over een groot aantal specialisten op uiteenlopende terreinen. Denkt u aan vastgoedanalisten, taxateurs, bouwkundigen en risicoanalisten. Maar ook aan deskundigen op juridisch en fiscaal terrein. In combinatie met de visie op commercieel vastgoed stelt deze kennis de vastgoedbank in staat om maatwerk te bieden. Om welke vastgoedtransactie het ook gaat. 
 

RNHB Hypotheekbank

FGH Bank gaat verder dan vastgoedfinanciering alleen. Met het label RNHB Hypotheekbank richt FGH Bank zich op de vastgoedmiddenmarkt, zowel via intermediairs als via het directe kanaal.