Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
 • BPD wil als toonaangevende Europese gebiedsontwikkelaar een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van ‘living environments’. Waar de bebouwde omgeving en de natuur elkaar op een harmonieuze manier ontmoeten. Die rust, ruimte en geborgenheid bieden en als ontmoetingsplek ook activiteiten in de openbare ruimte aanmoedigen. BPD gelooft in buurten en wijken die de bewoners en bezoekers welkom heten. Waar iedereen met veel plezier kan wonen en samenkomen.
   
  BPD, voortgekomen uit Bouwfonds, is marktleider in Nederland en heeft een sterke positie in de overige thuislanden Frankrijk (BPD Marignan) en Duitsland (BPD Immobilienentwicklung).

  Activiteiten BPD
  • Grootste ontwikkelaar van woongebieden in Nederland
  • Top-3 speler Europese markt  
  • Verkochte woningen 2014: 7.064
  • Omzet 2013: € 1,3 miljard 
  • Meer dan 750 medewerkers

  sluiten

  Nijmegen Waalfront - Handelskade

  Tussen de binnenstad en de rivier de Waal ontwikkelt Bouwfonds in nauwe samenwerking met de gemeente Nijmegen het Waalfront.

  BPD wil als toonaangevende Europese gebiedsontwikkelaar een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van woon- en leefomgevingen die ook zelf leven.

  BPD

 • Rabo Vastgoedgroep bouwt haar activiteiten in de projectontwikkeling van commercieel vastgoed af. Voor MAB Development betekent dit dat lopende projecten worden afgerond c.q overgedragen of verkocht en er geen nieuwe projecten worden gestart.

  ​Het MAB-projectenportfolio is begin 2015 overgedragen aan BPD met uitzondering van de drie Rotterdamse projecten Cool63, First en De Rotterdam deze zijn overgedragen aan Rabo Vastgoedgroep. Op deze manier blijft kennis en kunde gewaarborgd.

  sluiten

  Cool63 - Rotterdam

  Winkelen, wonen, werken en uitgaan op één locatie

  Rabo Vastgoedgroep bouwt haar activiteiten in de projectontwikkeling van commercieel vastgoed af.

  MAB Development

 • FGH Bank wordt als expertisecentrum voor commercieel vastgoed geïntegreerd binnen Rabobank.Deze integratie sluit aan bij de strategie en cultuurbeweging van de Rabobank, die is gericht op de vorming van ‘One Rabobank’.

  De vastgoedexpertise van FGH Bank zal worden voortgezet in een nieuw vastgoedexpertisecentrum binnen Rabobank waardoor kortere lijnen voor de klant ontstaan en optimaal gebruik te maken is van de gebundelde vastgoed- en bancaire kennis.
  Activiteiten FGH Bank

  sluiten

  FGH Bank - De vastgoedbank

  FGH Bank wordt als expertisecentrum voor commercieel vastgoed geïntegreerd binnen Rabobank.

  FGH Bank, onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, wordt als expertisecentrum voor commercieel vastgoed geïntegreerd binnen Rabobank.

  FGH Bank

 • Bouwfonds Investment Management (IM) is de real asset investment manager van Rabo Vastgoedgroep. Wij bieden onderscheidende beleggingsproducten in de categorieën vastgoed, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen. Hiermee bieden wij onze beleggers een duurzaam rendement.

  Binnen deze beleggingscategorieën richten wij ons op vijf sectoren: commercieel vastgoed, woningen, parkeergarages, communicatie-infrastructuur en landbouw & boerderijen. Onze totale portefeuille wordt beheerd door onze gespecialiseerde teams voor fonds- en asset management.

  Activiteiten Bouwfonds IM
  • Sinds 2001
  • Aantal medewerkers: ruim 160
  • Assets under Management: € 6.4 miljard
  • Kantoren in Hoevelaken, Amsterdam, Berlijn, Parijs​, Polen en Roemenië

  sluiten

  European Real Estate Parking Fund II

  pan-Europees beleggingsfonds in parkeergarages voor Duitse institutionele beleggers

  Bouwfonds Investment Management is de real asset investment manager van Rabo Vastgoedgroep en biedt onderscheidende beleggingsproducten.

  Bouwfonds IM

  Focus op real assets