Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Rabo Vastgoedgroep als werkgever

 

Rabo Vastgoedgroep behoort tot de grotere vastgoedondernemingen in Europa. Buiten Nederland zijn wij vooral actief in Frankrijk en Duitsland.
 

Feiten en cijfers

In 2014 realiseerde Rabo Vastgoedgroep een nettoresultaat op de voortgezette activiteiten van € 40 miljoen. Het nettoreverlies op de niet voortgezette activiteiten was € 226 miljoen.
belang derden). Ultimo 2014 werkten er 1.656 medewerkers (FTE) bij onze organisatie, van wie 523 in het buitenland. Kijk hier voor de Halfjaarcijfers 2014 van de Rabobank.
 

Ambities

Rabo Vastgoedgroep opereert op de particuliere en zakelijke markt met twee kernactiviteiten: ontwikkelen en managen van vastgoed. De ambities zijn duidelijk. We willen een toonaangevende Europese vastgoedonderneming zijn. Ga jij ons helpen die ambitie te realiseren?
 

Vrijheid

Rabo Vastgoedgroep combineert de flexibiliteit van een middelgrote organisatie met de internationale mogelijkheden en professionaliteit van een grote organisatie. We bieden vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. We dicteren geen werkwijze maar zoeken wel mensen met dezelfde grondhouding (betrouwbaar, betrokken, ondernemend, samenwerkend en stijlvol). In overleg met je leidinggevende bepaal je zelf je resultaat- en gedragsafspraken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Rabo Vastgoedgroep heeft een eigen cao. De arbeidsvoorwaarden bij Rabo Vastgoedgroep zijn zonder meer goed te noemen. Naast een prima salaris kent Rabo Vastgoedgroep een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij medewerkers die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel hebben staan, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 

Personeelsvoordelen

Rabo Vastgoedgroep en Rabobank Amersfoort en omstreken werken samen op het gebied van het faciliteren van personeelsregelingen voor medewerkers van Rabo Vastgoedgroep. Klik hier voor meer informatie.