Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen

Welke mensen werken er bij Rabo Vastgoedgroep?
Bij Rabo Vastgoedgroep werken ondernemende mensen. Onze mensen hebben liefde voor het vak, een hands-on mentaliteit, zijn resultaatgericht, houden van eigen verantwoordelijkheid, werken samen, hebben humor, zijn energiek, professional en hoog opgeleid. Onze medewerkers zijn wat wij noemen bewezen talenten; het zijn mannen en vrouwen die, voordat ze bij Rabo Vastgoedgroep in dienst traden, een aantal jaren werkervaring opdeden bij gerenommeerde bedrijven.

Welke mogelijkheden zijn er voor een functie buiten Nederland?
Die mogelijkheden zijn vooralsnog beperkt. De meeste vacatures die we hebben in het buitenland werven we lokaal. Het aantal Nederlandse medewerkers dat nu voor Rabo Vastgoedgroep in het buitenland werkt, is zeer beperkt. We hebben geen beleid waarmee we gericht medewerkers opleiden om ze vervolgens naar het buitenland uit te zenden. Wel worden veel werkzaamheden in het buitenland vanuit Nederland gecoördineerd, waardoor bepaalde functies een internationaal karakter hebben.

Wat gebeurt er met mijn online sollicitatie?
Je sollicitatie wordt beoordeeld door de HR Adviseur van de desbetreffende divisie. Deze beoordeling vindt plaats tegen het licht van zowel openstaande vacatures als mogelijkheden van plaatsing in de nabije toekomst. Zo snel als mogelijk ontvang je bericht over het resultaat van deze beoordeling. 
 
Biedt Rabo Vastgoedgroep ontwikkelmogelijkheden?
Rabo Vastgoedgroep is een succesvolle onderneming en biedt haar medewerkers goede ontwikkelmogelijkheden. We hechten sterk aan eigen initiatief van onze medewerkers in het creëren en benutten van eigen loopbaankansen. Een medewerker bij Rabo Vastgoedgroep heeft eenmaal per jaar een afsprakengesprek met zijn leidinggevende. Dit gesprek kan leiden tot afspraken over het volgen van cursussen en/of het starten van een meerjarige opleiding. De faciliteiten die Rabo Vastgoedgroep daarin verschaft zijn zeer ruim.

Hoe laat de cultuur binnen Rabo Vastgoedgroep zich karakteriseren?
De cultuur bij Rabo Vastgoedgroep kenmerkt zich door:

  • Ondernemerschap: gericht op het behalen van resultaat;
  • Professionaliteit: experts in hun vak;
  • Marktgerichtheid en klantgerichtheid;
  • Kwaliteit: gedrevenheid om iets goeds of moois te maken;
  • Informeel: directe communicatie, transparant en laagdrempelig.
Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden van Rabo Vastgoedgroep?
De arbeidsvoorwaarden zijn modern en van een uitstekend niveau. De Rabo Vastgoedgroep cao valt op in zijn veelomvattendheid; ‘alles is geregeld’.