Hoofddirectie

Hoofddirectie

​Rabo Vastgoedgroep wordt bestuurd door de hoofddirectie.
Die bestaat uit de voorzitter en de directievoorzitters van de twee divisies. De leden van de hoofddirectie zijn collectief verantwoordelijk voor de besturing van Rabo Vastgoedgroep, de algemene zaken van de onderneming en de divisies. Dit houdt onder meer in dat de hoofddirectie een gezamenlijke visie formuleert en uitdraagt, het beleid en de strategie per divisie vaststelt en de grootste risico’s van grote businessvoorstellen beoordeelt. De raad van commissarissen houdt toezicht op de hoofddirectie. Aandeelhouder Rabobank Nederland benoemt zowel de hoofddirectie als de raad van commissarissen.


jos van lange
Jos van Lange, voorzitter

Van Lange werkt sinds 1980 bij Rabobank Nederland. Van 2006 tot zijn benoeming als voorzitter van de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep was hij CFRO binnen de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep. Daarvoor was hij directeur van de Product Markt Eenheden en laatstelijk directeur Particulieren bij Rabobank Nederland.
> Lees verder


Walter-de-Boer200.jpg
Walter de Boer

De Boer werkt sinds 1991 bij BPD. Na een start als ontwikkelingsmanager Bouwfonds Woningbouw (regio Midden-Nederland) werd hij directeur van de regio Midden-Nederland. Sinds 2008 is hij directievoorzitter van BPD en lid van de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep.
> Lees verderJaap Gillis

Gillis werkt sinds 1 augustus 2012 bij Bouwfonds Investment Management (Bouwfonds IM). Van 2006 tot 2012 was Board Member/COO bij Redevco.
> Lees verder