Profiel

Profiel

De bedrijven die deel uitmaken van Rabo Vastgoedgroep zijn BPD en Bouwfonds Investment Management.  We hebben de vastgoedkennis in huis, beschikken over een sterk netwerk en staan bekend als een transparante en duurzame vastgoedonderneming.

Ambities realiseren

Wij willen de ambities realiseren van klanten en opdrachtgevers, op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Onze ambitie is om de meest logische partner in vastgoed te zijn, door de wensen van onze particuliere en zakelijke klanten centraal te stellen. Rabo Vastgoedgroep behoort tot de grotere vastgoedondernemingen in Europa. Buiten Nederland zijn wij actief in Frankrijk en Duitsland.

Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van de Rabobank Groep.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vastgoed draagt direct bij aan het welzijn en de welvaart van mensen en vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van ondernemingen. Vastgoed staat in dienst van de eindgebruiker en moet nu en in de toekomst bijdragen aan de kwaliteit van de samenleving. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gemeengoed binnen Rabo Vastgoedgroep. In ons MVO-statuut staat hoe wij in de maatschappij willen samenwerken. Onze ambitie is een toppositie op het gebied van duurzaamheid binnen de vastgoedsector.
 

Vier pijlers

Het MVO-beleid van Rabo Vastgoedgroep en de divisies is gebaseerd op vier pijlers:

  • Duurzaam vastgoed
  • Integer ondernemen
  • Verantwoorde bedrijfsvoering
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Lees hier meer over het MVO-beleid van Rabo Vastgoedgroep.

Duurzame samenwerkingsverbanden

Of het nu gaat om ontwikkelen, financieren of beleggen: de vastgoedmarkt is een markt van langjarige trajecten. Maar niet alleen daarom streven wij naar langdurige samenwerking met onze klanten, opdrachtgevers, overheden en andere marktpartijen. Wij geloven in de kracht van duurzame samenwerkingsverbanden. Daarom investeren we in de relatie met onze partners. Intensief en met passie voor het vak werken we samen voor dat ene doel: de vastgoedambities van onze klanten waarmaken.
 

Onderdeel Rabobank Groep

Doordat we onderdeel uitmaken van de Rabobank Groep, beschikken we over de benodigde financiële slagkracht en kunnen we optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Rabobank en zijn netwerk bieden.
 

Innovatieve producten

De onderlinge samenwerking binnen Rabo Vastgoedgroep en de onderdelen van de Rabobank Groep levert interessante, innovatieve producten en diensten op.

Een concreet voorbeeld hiervan is dat BPD samen met lokale Rabobanken optrekt bij de ontwikkeling van projecten, bij de verkoop en bij de vorming van aantrekkelijke hypotheken voor klanten.