Profiel

Profiel

Rabo Vastgoedgroep bestaat uit het onderdeel Bouwfonds Investment Management (Bouwfonds IM) en een Financiële Holding. Bouwfonds IM is de real asset investment manager van de Rabo Vastgoedgroep en biedt onderscheidende beleggingsproducten voor institutionele en particuliere beleggers in specifieke sectoren binnen vastgoed en infrastructuur. Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van de Rabobank Groep en heeft een personeelssterkte van ongeveer 250 fte.

Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van de Rabobank Groep.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vastgoed draagt direct bij aan het welzijn en de welvaart van mensen en vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van ondernemingen. Vastgoed staat in dienst van de eindgebruiker en moet nu en in de toekomst bijdragen aan de kwaliteit van de samenleving. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gemeengoed binnen Rabo Vastgoedgroep. In ons MVO-statuut staat hoe wij in de maatschappij willen samenwerken.

Vier pijlers

Het MVO-beleid van Rabo Vastgoedgroep en de divisies is gebaseerd op vier pijlers:

  • Duurzaam vastgoed
  • Integer ondernemen
  • Verantwoorde bedrijfsvoering
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Onderdeel Rabobank Groep

Doordat we onderdeel uitmaken van de Rabobank Groep, beschikken we over de benodigde financiële slagkracht en kunnen we optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Rabobank en zijn netwerk bieden.